Superbra...!

Helt slut i huvudet. Suttit och planerat våran resa hela dagen. Finns 1000 olika saker att se och göra därborta, men alltid för lite tid.     Beslutångest.

Förra helgen var jag till Stockholm, där jag mötte upp Anna, Åsa och Oskar. Började med att käka Eritriansk mat, vilket var intressant. Sen avslutade vi med öl och med att INTE gå på Hoffmaestro, eftersom kön bestod av 2500 pers. (okej, kanske lite överdrivet, man fan inte långt ifrån!)

Sov över hos Anna i Uppsala, och på lördagsmorgon åkte jag tillbaka till Sthlm och mötte upp klasskompisar och var och lyssnade på föredrag om Global rättvisa, vilket var jätteintressant, sen var det manifestation på Sergelstorg där Latinamerikagrupperna var i centrum. Dans och sång!!!

Hade klassfest i måndags. Japp. Började kl 17. Avslutade 04. Resten får ni ana er till.
Kan säga att jag var rätt död på tisdagen, vilket gjorde att tuppluren jag skulle ta på 2 timmar kl 17 slutade med att jag vaknade upp lagomt till lektionsstarten på onsdagen...!!! Damn!!!

Men kul har vi...!!!






Sovmorgon.


Nu har jag även min bil här. Anna körde ner den till Uppsala så var dit i lördags och hämtade den.
Sen var det såklart internatfest i helgen också. Och ja, jag var städad och skötsam :)

Och nu har vi kommit igång mer i skolan och det är jätteintressant, och nu ska jag snart dit och första lektionen idag är Swahili...!

Sen blir det Ikea i eftermiddag...! Dags att mysa till rummet lite till...!


Gillar känslan av att allt är rätt, finns som inte någon annanstans jag hellre hade varit nu faktiskt...!

RSS 2.0